AllePianisten.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
joboentertainment.nl
AllePianisten.nl  
 
 

PIANIST/ZANGER TILBURG

PIANIST/ZANGER TILBURG

PRIJS 3 UUR: € 675 of
€ 925 met zangeres
EXTRA UUR: € 150 of
€ 250 met zangeres. Prijzen excl. btw

REISKOSTEN: 100 km gratis daarna €75

ZANG: inclusief
KEYBOARD: inclusief vleugel!

MUZIEKFRAGMENTEN:

geluidsfragment 1 LIVE gespeeld
geluidsfragment 2 LIVE gespeeld
geluidsfragment 3 LIVE gespeeld


Ondersteund door de nodige jaren ervaring in het verzorgen van de meest uiteenlopende muzikale werkzaamheden, maakt pianist Tilburg van uw diner dansant, receptie, opening en dergelijke, een sfeervolle bijeenkomst waar het geluidsvolume een goed gesprek niet in de weg staat.

Een zeer groot repertoire in werkelijk alle genres kunnen de revue passeren. Van Easy listening tot de hedendaagse top-40. Naar gelang het karakter van het feest kan het geheel gecompleteerd worden met een zeer uitgebreide professionele intelligent lichtshow.

De pianist heeft een eigen podium van 1 ½ x 1 ½ meter met daarop een minivleugel die is voorzien van de nieuwste apparatuur. Als de situatie zich ertoe leent is hij in staat om de sfeer om te toveren tot een bruisend feest. De geluidsinstallatie is van klein tot groot inzetbaar en geschikt voor partijen tot 500 personen.

Het is ook mogelijk om met één of twee zangeressen en/of een gitarist/zanger en/of een percussionist ten tonele te verschijnen. Van één tot vijfmansformatie dus. Mogelijkheden genoeg. Dit is een zeer aangename aanvulling op het geheel en zo ook op het repertoire wat hierdoor een nog flexibelere mogelijkheid biedt.

De muzikale ervaring van deze uiterst sfeervolle entertainer draagt er aan bij dat uw feest een absoluut hoogtepunt wordt, waarover u en uw gasten nog lang zullen napraten.


REACTIES VAN KLANTEN

"Prima muziek, goede sfeermaker!" Ton van Heumen - 10 januari 2010


Een pianist met live piano muziek of achtergrondmuziek voor uw feest huren in Tilburg Noord-Brabant - Alle Pianisten heeft altijd een Pianist in uw regio.


Indien u een optie wilt plaatsen klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de pianist betreft het optreden. 
       
    AllePianisten.nl