AllePianisten.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
joboentertainment.nl
AllePianisten.nl  
 
 

PIANIST/ROTTERDAM 2

PIANIST/ROTTERDAM 2

PRIJS 3 UUR: € 375
EXTRA UUR: 4 uur € 450
Prijzen zijn exclusief btw

REISKOSTEN: 75 km gratis daarna in overleg

ZANG: nvt
KEYBOARD: inclusief

MUZIEKFRAGMENTEN:

geluidsfragment - LIVE gespeeld
geluidsfragment - LIVE gespeeld


Deze pianist is een allround vakman, is conservatorium geschoold en reeds sinds 1985 professioneel met zijn vak bezig. Hij onderscheidt zich vanwege zijn amerikaanse vloeiende manier van spelen - dit komt erg aangenaam over. Hij is al jaren vaste huispianist van het prestigieuze vijf sterren Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee.

Door de jaren heen heeft deze pianist praktisch alles al meegemaakt in zijn muzikale carrière en weet daarom goed wat mensen van hem verlangen. Zijn repertoire van bijna duizend songs is zeer gevarieerd en hij speelt vrijwel ieder genre muziek uit zijn hoofd.

Zijn spel is zeer gevarieerd of het nu gaat om lekkere jazzmuziek, songs van Michael Buble of songs van The Beatles, mooie liedjes van Paul de Leeuw of songs van Robbie Williams, het maakt hem niet uit, want hij speelt het allemaal zo uit zijn hoofd.

Professionaliteit in het musiceren maar ook je weten aan te passen aan de omgeving is voor hem vanzelfsprekend. Hij heeft ervaring in zowel binnen- als buitenland en heeft ook al menig bekend artiest begeleid. Hij heeft inmiddels een gevestigde naam in de artiestenwereld.

Optreden voor Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima:
-Heel speciaal was het toen hij gevraagd werd op te treden achter de vleugel op 27 januari 2002 voor het prive-feest van Z.K.H. Prins Willem-Alexander en H.K.H. Prinses Máxima met hun 280 genodigden voorafgaand aan het Koninklijke Huwelijksfeest op 2 februari 2002. Na afloop werd hij persoonlijk door het koninklijk echtpaar gecomplimenteerd-


Een pianist met live piano muziek of achtergrondmuziek voor uw feest huren in Rotterdam Zuid-Holland - Alle Pianisten heeft altijd een Pianist in uw regio.


Indien u een optie wilt plaatsen klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de pianist betreft het optreden. 
       
    AllePianisten.nl