AllePianisten.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
joboentertainment.nl
AllePianisten.nl  
 
 

PIANIST ROTTERDAM

PIANIST ROTTERDAM

PRIJS 3 UUR: 355
EXTRA UUR: 70
Prijzen zijn exclusief btw

REISKOSTEN: 0,20 per km vanaf Rotterdam

ZANG: nvt
KEYBOARD: 70 extra

MUZIEKFRAGMENTEN:

geluidsfragment - LIVE gespeeld
geluidsfragment - LIVE gespeeld


Deze pianist is gediplomeerd (conservatorium) musicus en beschikt over een uitgebreid repertoire van easy-listening muziek met veel herkenbare songs.

Van Beatles tot Borsato, van wals tot musical, van evergreen tot filmmuziek of licht klassiek. Muziek van Simon & Garfunkel, Elton John, Celine Dion, Lionel Richie en nummers als: Somewhere my love, Greensleeves, enz.

Er wordt opgetreden in correcte kleding en hij is zich bewust van stijl en omgangsvormen die voor dit werk nodig zijn. Er is van te voren altijd overleg over het te spelen repertoire: uw muziekkeuze krijgt u te horen.

Hij speelt voor u muziek uit de volgende genres: 1- evergreens; 2- tophits van vroeger en nu; 3- filmmuziek; 4- bekende walsen; 5- licht klassiek; 6- 40 en 50er jarenmuziek; 7- easy listening/sfeermuziek. Afhankelijk van de wens van de klant past hij de keuze van zijn nummers aan.

Door zijn vakgerichte opleiding (conservatorium) kunt u verzekerd zijn van kwaliteit.

REACTIES VAN KLANTEN

"Het was een erg gezellige avond die helemaal compleet was met het optreden van de pianist. Aardige man ook die zijn repetoire geheel heeft aangepast aan de avond en het publiek! Heb ook goede reacties gehad van collega's die de avond helemaal TOP vonden. Bedankt!" mevrouw Schellevis - 21 december 2007


Een pianist met live piano muziek of achtergrondmuziek voor uw feest huren in Rotterdam Zuid-Holland - Alle Pianisten heeft altijd een Pianist in uw regio.


Indien u een optie wilt plaatsen klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de pianist betreft het optreden. 
       
    AllePianisten.nl