AllePianisten.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
joboentertainment.nl
AllePianisten.nl  
 
 

PIANIST NIJMEGEN

PIANIST NIJMEGEN

PRIJS 3 UUR: 375
EXTRA UUR: in overleg
Prijzen zijn exclusief btw

REISKOSTEN: 100km gratis daarna 0,28 per km

ZANG: zangeres 95 per uur
KEYBOARD: inclusief

MUZIEKFRAGMENTEN:

geluidsfragment - LIVE gespeeld
geluidsfragment - LIVE gespeeld (met viool)


Na een jaar of tien op velerlei podia en in theaters gespeeld te hebben, is hij zich als pianist op dertigjarige leeftijd naar werk als uitvoerend pianist, ook gaan richten op het schrijven van muziek.

Met veel succes schreef hij orkest stukken voor meerdere theatershows en solostukken voor Piano. Dat hij daarbij benvloed werd door componisten als Debussy, Borodin, Delius en Satie is hier en daar duidelijk hoorbaar in zijn composities, waarbij de grens tussen jazz en klassiek soms enorm spannend is.

Door het combineren van zijn improvisatievermogen met zijn muzikale bagage ontstond er een bijzonder mooie muziekvorm. Muziek die voortkabbelt zonder begin of einde, nooit vervelend, zeker geen 'standaard thema's die je meestal hoort. maar vooral echte muziek, die vaak gewoon op het moment van spelen ontstaat. Zelf noemt hij zich impressionistisch pianist.

Eind 2005 kwam zijn eerste album 'Korte Verhalen voor Piano' uit.

Eigenlijk is De Pianist, bij elke gelegenheid waar een prettige sfeer gewenst is, op zijn plek.

De Pianist: een bijzondere en stijlvolle manier om te kunnen genieten van mooie klanken.


REACTIES VAN KLANTEN

"Pianist Nijmegen verzorgde voor onze hotelgasten de muziek tijdens het Kerstdiner op 25 december. In n woord: perfect! Goede repertoirekeuze en exact het juiste volume." mevrouw L. Westenberg - 25 december 2013


"We hadden Pianist Nijmegen op ons personeelsfeest op een cruise-schip. Hij heeft geweldig ingespeeld en geimproviseerd op ons feest. We hadden als thema 'Love Boat' en de pianist heeft het thema meegenomen in zijn composities en wist precies de goede toon te zetten. Leuk om mee te werken, denkt mee en is vakkundig goed." Cindy vermeulen - 04 juni 2010


"Het was een zeer geslaagde avond!" Castle Village - De Zandhave - 26 december 2008


Een pianist met live piano muziek of achtergrondmuziek voor uw feest huren in Nijmwegen Gelderland - Alle Pianisten heeft altijd een Pianist in uw regio.


Indien u een optie wilt plaatsen klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de pianist betreft het optreden. 
       
    AllePianisten.nl