AllePianisten.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
joboentertainment.nl
AllePianisten.nl  
 
 

PIANIST/ZANGER MAASTRICHT

PIANIST/ZANGER MAASTRICHT

PRIJS 3 UUR: € 375
EXTRA UUR: € 75
Prijzen zijn exclusief btw

REISKOSTEN: € 0,25 per km vanaf Maastricht

ZANG: Zang + versterking in overleg
KEYBOARD: inclusief

MUZIEKFRAGMENTEN:

Geluidsfragment - LIVE gezongen
Geluidsfragment - LIVE gespeeld


Het repertoire van deze beroepspianist is bijzonder veelzijdig en bestaat met name uit populaire muziek o.a. ballads, pop, latin, jazz, eigen composities en improvisaties.

Vaak is het ook klassiek, chansons, easy-listening en achtergrondmuziek. Van Chopin, Liszt, Brahms, Mendelssohn, Rachmaninov, Gershwin en Piazzola tot Richard Kleiderman, Charles Aznavour, Michel Legrand, Billy Joel, Sinatra, Gipsy Kings, Abba, Sting, Lionel Richie en Elton John…

Virtuoos improviserend op de piano verbindt hij op verrassende manier populaire muziek, jazz, klassieke muziekstukken en eigen composities tot een grenzeloze voorstelling.

Het is een veelzijdig pianist, zanger en entertainer die speelt waar u om vraagt. Hij treedt op voor een breed publiek en bij zeer verschillende gelegenheden. Hij switcht desgevraagd moeiteloos van vrolijk entertainer met swingend dansrepertoire naar easy-listening pianist met rustige achtergrondmuziek.

Afgestudeerd als uitvoerend musicus (piano, improvisatie en compositie) aan het conservatorium van Maastricht treedt hij al jarenlang door het hele land als pianist, singer-songwriter en entertainer op diverse evenementen, presentaties, bedrijfstrainingen, personeelsfeesten, bruiloften en jubileums.


REACTIES VAN KLANTEN

"We zijn getrouwd in Kasteel Vaalsbroek in Vaals. Wij hebben pianist Maastricht geboekt. Dit was GEWELDIG! Mede dankzij hem hadden wij 'the perfect wedding'. Wij konden aangeven wat onze wensen waren en de pianist heeft dit op een fantastische manier weten te verwezenlijken. Een zeer kundig man met de piano! Maarten en Eunice van Kroonenburgh-Broex - 10 juni 2011


Een pianist met live piano muziek of achtergrondmuziek voor uw feest huren in Maastricht Limburg - Alle Pianisten heeft altijd een Pianist in uw regio.


Indien u een optie wilt plaatsen klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de pianist betreft het optreden. 
       
    AllePianisten.nl