AllePianisten.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
joboentertainment.nl
AllePianisten.nl  
 
 

PIANIST HILVERSUM

PIANIST HILVERSUM

PRIJS 3 UUR: € 360 (4 x 45 min.)
EXTRA UUR: € 100
Prijzen zijn exclusief btw

REISKOSTEN: € 0,27 per km vanaf Hilversum

ZANG: zangeres in overleg
KEYBOARD: v.a. € 75 extra

MUZIEKFRAGMENTEN:

Ballads, Klassiek, Jazz
Compilatie: Pop Songs


Het instrument dat kan fluisteren, maar ook kan bulderen. Weinig instrumenten hebben zoveel dynamiek, zeggingskracht en mogelijkheden als de piano. Mits die vakkundig wordt bespeeld natuurlijk. Hij neemt u mee op een avontuurlijke reis door de wereld van de pianomuziek. Van barok tot jazz, van pop tot R&B. Hij is zo’n vakman die niet alleen Beethoven’s ‘Mondscheinsonate’ of Chopin’s ‘Valse en Nocturnes’ vlekkeloos speelt, maar ook de laatste hits uit de Top 40 uit zijn instrument tovert. Bossa nova’s, Broadway evergreens of swingende jazznummers, zijn programma kan op maat naar uw eigen voorkeur worden ingevuld.

“Ik houd van de sfeer van de grote luxe hotels en restaurants in New York of Parijs”, zegt hij, “de romantische nostalgie van sfeervolle ruimten, verlicht door kaarsen. Je denkt dan meteen terug aan de tijden van Frans Liszt, Fréderic Chopin, Erroll Garner of Liberace. Zij betoverden hun publiek met hun vingers.”

Naar het voorbeeld van zijn bewonderde voorgangers, gebruikt hij niets anders dan het akoestische instrument de piano. Geen samplers, geen drumcomputers, geen handige midi-files of begeleidende sequencers, alleen het eerlijke geluid van de witte en de zwarte toetsen.

Vele artiesten maakten al gebruik van het vakmanschap van hem. Met de band van André Hazes stond hij in Ahoy’. Hij speelde met John Miles, The Trammps, the Three Degrees, Willeke Alberti, Frans Bauer, Lee Towers, Anita Meijer, Jocelyn Brown en vele anderen. Al vijf jaar speelt hij in “Hollywood Boulevard”, de groep die u kent uit het tv-programma ‘Het Swingpaleis” met Manuela Kemp. Voor dit programma schreef hij ook verschillende arrangementen. Hij was muzikaal leider tijdens de Europese tournee van de musical ‘Hair’ en schreef muziek, onder andere voor de Duitse televisie. Hij voltooide zijn opleiding aan het conservatorium in Hilversum.

Als er geen akoestische piano beschikbaar is, kunt u gebruik maken van een geluidsinstallatie die zeer natuurgetrouw het geluid van de akoestische piano nabootst.


REACTIES VAN KLANTEN

"Het was een geweldig feest. De pianist was geweldig en speelde leuke afwisselende muziek. Helemaal top We zullen hem zeker nog eens boeken."
mevrouw Koelewijn-Zwaan - 19 november 2009

"Hij zorgde voor de perfecte sfeer tijdens ons Kerstdiner. Je zag gewoon collega's heerlijk wegdromen op de muziek en zang. Super. Nogmaals bedankt."
Douwe Bangma, BDO Accountants - 15 december 2008


"De pianist bracht een zeer leuke sfeer op de boerderij !"
Wim van Essen - 8 november 2007


Een pianist met live piano muziek of achtergrondmuziek voor uw feest huren in Hilversum Noord-Holland - Alle Pianisten heeft altijd een Pianist in uw regio.


Indien u een optie wilt plaatsen klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de pianist betreft het optreden. 
       
    AllePianisten.nl