AllePianisten.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
joboentertainment.nl
AllePianisten.nl  
 
 

PIANIST GRONINGEN

PIANIST GRONINGEN

PRIJS 3 UUR: € 325
EXTRA UUR: € 75
Prijzen zijn exclusief btw

REISKOSTEN: in overleg

ZANG: nvt
KEYBOARD: € 75

MUZIEKFRAGMENTEN:

geluidsfragment - LIVE gespeeld
geluidsfragment - LIVE gespeeld
geluidsfragment - LIVE gespeeld


Pianist Groningen is een allround pianist die zich de laatste jaren vooral heeft toegelegd op het spelen van sfeervolle achtergrondmuziek. Met zijn stijlvolle manier van spelen verzorgt hij regelmatig optredens op diverse locaties bij bruiloftsrecepties, bedrijfsfeesten en (familie)diners. Maar hij kan ook worden ingezet tijdens een huwelijkse ceremonie of een uitvaartplechtigheid.....

Deze pianist heeft een uitgebreid repertoire dat voornamelijk bestaat uit mooie, rustige en herkenbare nummers. Hiermee kan hij een belangrijke bijdrage leveren aan het slagen van uw feestelijke bijeenkomst.

De muziek die hij speelt beslaat een breed scala, van licht-klassiek tot moderne, romantische popsongs van bijv. Elton John, Adèle of Abba.

Pianist Groningen is voor alle regio’s beschikbaar.

Indien er op de lokatie geen piano aanwezig is kan in overleg een eigen digitale piano ingezet worden (€75).


Een pianist met live piano muziek of achtergrondmuziek voor uw feest huren in Groningen - Alle Pianisten heeft altijd een Pianist in uw regio.


REACTIES VAN KLANTEN

"Uitstekende pianist, op tijd, betrouwbaar, zeer sfeer verhogend. Ik kan Pianist Groningen van harte aanbevelen!" Pascal - 29 oktober 2016


"De gasten vonden het erg mooi en erg gepast in het geheel."
Marjolijn de Haan - 26 november 2013


"Wij hebben genoten van de muziek, precies wat we graag wilden. Ook onze gasten waren enthousiast. Lekkere achtergrondmuziek zodat je ook nog met elkaar kunt praten. Voor herhaling vatbaar! Marianne De Bruin - augustus 2013


"Het optreden van de pianist heeft bijgedragen tot een fijne sfeer tijdens de afscheidsborrel van een aantal collega\'s. Voor herhaling vatbaar."
Johanna Vegter - 15 maart 2013


Wij hebben deze pianist ingezet tijdens een start bouw evenement bij één van onze nieuwbouwprojecten. De pianist heeft zich moeiteloos aan de omgeving en sfeer aangepast en had een prettige werkhouding. Zijn muziek werd als zeer prettig ervaren en droeg heel positief bij aan de sfeer. Wij zijn zeer tevreden!"
Anika Woudwijk - 08 oktober 2010


Indien u een optie wilt plaatsen klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de pianist betreft het optreden. 
       
    AllePianisten.nl