AllePianisten.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
joboentertainment.nl
AllePianisten.nl  
 
 

PIANISTE GOUDA

PIANISTE GOUDA

PRIJS 3 UUR: 395
EXTRA UUR: 75
Prijzen zijn exclusief btw

REISKOSTEN: 0,30 per km vanaf Gouda

ZANG: extra zangeres in overleg
KEYBOARD: Inclusief

MUZIEKFRAGMENTEN:

geluidsfragment - LIVE gespeeld
geluidsfragment - LIVE gespeeld


Jazz, latin, pop, klassiek, achtergrond muziek, muzikale begeleiding, gelegenheidscomposities deze pianiste vertaalt uw wensen in een muzikaal programma op maat!

U organiseert een feest, een opening, een training of misschien wel een memorial service. De muzikale omlijsting is vaak doorslaggevend voor de sfeer en het succes van de bijeenkomst.

Zij is een allround pianiste & toetseniste en speelde met grote namen als Sister Sledge, The Three Degrees, Tavares, The Trammps, Alphonso Johnson, Marco Borsato, Gordon, Lee Towers en Laura Vlasblom. Sinds een aantal jaren heeft ze een eigen muziek- en dansschool in Zuid-Holland.

Haar grote kracht is haar muzikale vakmanschap, haar veelzijdigheid, haar uitstraling en - als u dat op prijs stelt! - haar vermogen om met u mee te denken over de muzikale invulling van uw bijeenkomst.


REACTIES VAN KLANTEN

"Gisteren hadden we een geslaagd evenement bij Ordina met pianiste Gouda als muzikale ondersteuning bij de afsluitende borrel. Dit was een groot succes. Zij speelde bekende, rustige nummers en bij onder het genot van die mooie tonen konden de gasten heerlijk netwerken. Het geluid van haar piano werd versterkt door een professionele audio installatie, dat zorgde ervoor dat de hele zaal gevuld werd met haar mooie spel, maar dat het toch net overheersend was. Het was top en ik beveel haar zeker aan voor andere evenementen!" Nyske Nijkamp - 30 oktober 2013


"Ze denkt van te voren mee, is flexibel en heeft van mijn bedrijfs openingsreceptie met zo'n 60 gasten een groot succes gemaakt. Goede catering en deze uitstekende live-pianiste hebben de wereld van verschil gemaakt! Alle gasten onder de indruk. Prima reportoire, mijn complimenten en dank! Josephine Spaan - 01 oktober 2011


"Wij hebben genoten van de muziek van de pianiste. Zij verzorgde een perfecte begeleiding van het diner ter gelegenheid van ons 25 jarig huwelijk. Ze speelde precies de muziek die we wilden (jazz/latin american). Maar ze kon ook de familie begeleiden bij een paar liedjes. Echt geweldig. We hebben haar al bedankt, maar nogmaals complimenten voor de muzikale begeleiding van de avond."
Andries en Ineke Kroon - 28 november 2009

"In drie woorden gezegd: goed, charmant en representatief."
Wilma Lok / Top Event - 02 december 2008 Een pianist met live piano muziek of achtergrondmuziek voor uw feest huren in Gouda Zuid-Holland - Alle Pianisten heeft altijd een Pianist in uw regio.


Indien u een optie wilt plaatsen klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de pianist betreft het optreden. 
       
    AllePianisten.nl