AllePianisten.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
joboentertainment.nl
AllePianisten.nl  
 
 

PIANIST/ZANGER AMSTERDAM 1

PIANIST/ZANGER AMSTERDAM 1

PRIJS 3 UUR: € 300
EXTRA UUR: € 75
Prijzen zijn exclusief btw

REISKOSTEN: € 0,30 per km berekend vanaf Amsterdam

ZANG: €175 extra bij 4 uur
KEYBOARD: incl. indien incl. zang

MUZIEKFRAGMENTEN:

geluidsfragment - LIVE gespeeld
geluidsfragment - LIVE gespeeld

VIDEOFRAGMENTEN:

Videofragment


Sommige mensen vinden muziek mooi, sommigen vinden het emotioneel, sommigen vinden het entertainment en sommigen vinden het kunst...

Voor deze pianist zijn ze het allemaal. Het resultaat? Een avontuur en een ervaring: dus veel meer dan alleen 'een avondje uit'. Als ervaren pianist en geweldige zanger heeft hij een zeer breed repertoire in zijn vingers.

Het is een kleine stap om hem in te huren voor een wereld vol muzikale dromen met een mix van verschillende stijlen en emoties. Van pop, achtergrondmuziek en Latin tot Rock & Roll, soul en reggae en uiteraard de standards en evergreens waar we allemaal mee zijn opgegroeid.

Van Elton John tot Freddy Mercury, van Bob Marley tot de Beatles en van Billy Joel tot de Gipsy Kings. Gezongen in het Engels of Italiaans, in het Frans of Spaans, in het Duits of in het Nederlands.

Zijn optredens zijn vol passie, kwaliteit en liefde voor goede muziek. Een echte aanrader dus !


REACTIES VAN KLANTEN

"Pianist Amsterdam heeft de opening van onze winkel mede tot een groot succes gemaakt. Heerlijke muziek en prachtig gezongen. Klanten waren allemaal aangenaam verrast. Het was de 2e keer dat hij een feest bij ons heeft verzorgd en voor een 3e vragen wij hem zeker weer. Heel erg bedankt!"
Nancy van Aken - 01 september 2012


"Over de pianist niks dan lof: hij voelt goed aan wat je wilt horen en past zich daar op aan. Een aardige man met een gouden stem." Belinda Douwe - 02 januari 2010


"Perfecte achtergrond muziek voor onze kerstbrunch. Deze pianist is ons uitstekend bevallen! Hij was duidelijk aanwezig, maar overheerste niet. Bovendien een zeer aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding. Met deze man krijg je waar voor je geld! Bij een soorgelijke brunch, krijgt deze pianist zeker weer een uitnodiging van ons!" Marissa Kanters - 25 december 2009


"Enorm bedankt voor het spelen gisteren. Wij vonden de muziek in de kerk erg mooi en vonden dat het de sfeer tijdens de receptie helemaal afmaakte. Alles bij elkaar hebben wij een superdag gehad." Simone en Herbert - 6 juni 2009


"Is she really going out with him?" gespeeld en gezongen door de pianist terwijl ik door mijn vader begeleid naar mijn aanstaande liep was het begin van een fantastische trouw ceremonie. Hij heeft het super super goed gedaan. We hadden onze wensen pas een paar dagen van te voren kunnen doorgeven en hij heeft dat nummer speciaal voor ons ingestudeerd. Heel bijzonder. Later in de foyer lekker swingen en jammer om hem weer te zien vertrekken. Hadden we hem maar langer geboekt!" Marieke & Roland - 23 mei 2009


"Als je gaat trouwen dan wil je alles goed regelen en zeker voor je gasten. Onze gasten waren in diverse leeftijden. Wij wilde een diner in een restaurant en daarna in dat zelfde restaurant nog even lekker swingen. Dat hadden we zelf ook al een tijdje niet gedaan. Ja en waarom zou je een hele band inhuren als één persoon alles kan zingen en spelen. Wij en onze gasten hebben met deze leuke pianist/zanger een fantastische avond gehad. Jong en oud ging de dans vloer op en iedereen was vol lof over deze leuke vent. Helaas gaat zo een avond te snel voorbij. Maar dit moeten we zeker gewoon nog een keer doen!"
Dick en Bettina - 28 augustus 2008


"Deze pianist en zanger is niet alleen heel goed (en veelzijdig!) in zijn vak, hij is tevens erg sympathiek, vrolijk en gezellig. Bovendien zet hij zich 200% in. Onze Open Dag was dan ook, mede dankzij hem, een groot succes. Bedankt!"
mevrouw Sandrine - 20 september 2008


"Het optreden van gisteren was een succes en wij zullen hem zeker in gedachten houden voor een volgende keer. Het is een topper!"
heer Zuidema - 9 maart 2008


"Een sympathieke, vrolijke, fantastische pianist en zanger! Hij heeft er voor gezorgd dat onze avond onvergetelijk is geworden. De gasten waren razend enthousiast over hem. Hij speelde heel goed in op de sfeer en behoefte van het moment en wat nog meer indruk maakte was dat zo'n beetje elk verzoeknummertje wel op zijn repertoir stond. Dit gaf het feest een heel eigen karakter! We willen hem dan ook bedanken voor zijn inzet en prachtige en swingende muziek!"
Floran en Nancy - 02 februari 2008


"T.g.v. mijn pensionering heb ik afgelopen zaterdag 170 relaties, collega's, vrienden en familie uit de gehele wereld uitgenodigd voor een afscheidsfeest. De pianist heeft meer dan aan onze verwachtingen voldaan. Op excelente wijze speelde en zong hij, niet alleen muzikaal op hoog niveau, maar ook uitstekend in op steeds wijzigende situaties. Dit zowel tijdens het diner, als tijdens de "afterparty" in de bar waar hij met groot vakmanschap en enthousiasme op de vleugel tot in de kleine uurtjes mijn gasten tot zingen en dansen wist te brengen. Wij zijn hem zeer veel dank verschuldigd voor de wijze waarop hij heeft bijgedragen mijn party tot een groot succes te brengen." Eddy van der Vorst - 29 september 2007


Een pianist met live piano muziek of achtergrondmuziek voor uw feest huren in Amsterdam Noord-Holland - Alle Pianisten heeft altijd een Pianist in uw regio.


Indien u een optie wilt plaatsen klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de pianist betreft het optreden. 
       
    AllePianisten.nl