AllePianisten.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
joboentertainment.nl
AllePianisten.nl  
 
 

HOE BOEK IK EEN PIANIST?

Een pianist boeken is simpel. U kunt in de lijst (links) pianisten bekijken uit verschillende plaatsen. Kijk goed wat het kost om een pianist voor bijvoorbeeld 3 uur op te laten treden - vergeet de reiskosten niet. Vul het optieformulier in - klik hiervoor op de link naast het plaatje van de pianist. Geef een voorkeur aan op het optieformulier en vul alle gegevens in. Ook is het verstandig indien uw feest op een vrijdag of zaterdag is, om een alternatieve pianist te selecteren indien uw voorkeur niet meer beschikbaar is. De pianisten zullen vandaag of uiterlijk morgen contact met u opnemen.


OPTIES EN BOEKINGEN

Als u het optieformulier heeft ingevuld (en verzonden), worden er automatisch opties geplaatst op de pianist(en). Een optie verplicht u tot niets. Indien een pianist beschikbaar is zal deze contact met u opnemen, anders ontvangt u een e-mail van de pianist dat hij niet meer beschikbaar is. Pas als u definitieve afspraken met een pianist heeft gemaakt is de boeking rond. U kunt het volledige bedrag met de pianist zelf afhandelen.


PRIJZEN

Er staan naast het plaatje van iedere pianist een aantal prijzen. Het verschil in prijs voor particulieren en bedrijven is alleen de btw - particulieren kunnen contant op de dag zelf met de pianist afrekenen. Sommige pianisten werken altijd met facturen en 9% btw.


VEEL VOORKOMENDE VRAGEN (EN ANTWOORDEN)

V: Wij willen alleen een pianist voor 2 uur voor een evenement.
A: Als een pianist alleen een prijs voor 3 uur heeft, moet u dit bedrag ook betalen voor 1 of 2 uur. Sommige pianisten willen nog wel eens een 2 uurs prijs maken maar dit is eerder uitzondering dan regel.

V: Het optieformulier is verdwenen.
A: Waarschijnlijk zit deze nu achter een andere pagina. Oplossing: verklein de huidige pagina of kijk onderin het scherm op de werkbalk en selecteer het Optieformulier.
Bekijk ook pianisten in andere provincies:

NOORD-HOLLAND ZUID-HOLLAND NOORD-BRABANT UTRECHT GELDERLAND FLEVOLAND LIMBURG OVERIJSSEL FRIESLAND DRENTHE GRONINGEN ZEELAND
 
       
    AllePianisten.nl